Treceți la conținutul principal

"Raiul" electronicelor


 Ce te aștepți să găsești pe un site destinat vânzărilor IT?
 Eu una mă aștept să găsesc tot ce-mi trebuie repede și ușor. Iar la ITGalaxy chiar e ușor să găsești tot ceea ce ai nevoie , într-un timp foarte scurt.
 Când mă gândesc la ITGalaxy mă gândesc la un "rai" al electronicelor. Un "rai" de unde îți poți alege tot ceea ce dorești.
 De la primul click pe acest site, îți ies în cale fel de fel de minunății, care mai de care mai folositoare ție, care mai de care mai colorate si mai frumos finisate.
 Interfața, nu prea încărcată, te face să te axezi fix pe ceea ce ai nevoie, iar meniul este precum o scară. Te duce unde vrei. Te urcă în minunata lumea a laptopurilor și a smartphoneurilor și te coboară până în "inima" lor, până la servere și componente. Mai jos găsești "medicamente" pentru calculatoarele "bolnave", adică cele mai bune antivirusuri.
 Dacă pășești pe treapta inscripționată Smartphone și Telefoane, de îndată intri într-o lume viu colorată. La ITGalaxy găsești cele mai noi telefoane, precum și cele mai frumoase accesorii pentru acestea.
 Tot aici mai găsești și cele mai performante laptopuri și tablete, precum și televizoare perfecte pentru serile de tip "cinema".
 Cei  de la ITGalaxy au de fiecare dată lucrurile de care ai nevoie, așa că îți sunt mereu aproape cu cele mai bune promoții.
 La cât mai multe cumpărături de la ITGalaxy!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Importanta cunoasterii culturii traditionale romanesti

Inca din copilarie ni se spuneau diferite povestioare pentru a ne trece supararea sau pentru a ne speria si a fi mai cuminti. De exemplu, cand ne cadeau dintii de lapte , bunicii ne spuneau sa-i aruncam pe casa , rostind cuvintele " Usi cioara, ia un dinte de lapte si da-mi unul de otel!". Tot bunicii , pentru a ne duce seara la culcare, ne spunea ca daca nu ne culcam vin lupii si ne mananca. Crescand, fiecare dintre noi ,culegem din diferite surse, fel de fel se superstitii si traditii, gen: daca uitam ceva acasa sa nu ne intoarcem dupa acel ceva pentru ca o sa ne mearga rau.
  Fie ca e vorba de superstiitii, obiceiuri , legende , sarbatori sau de traditii in adevaratul sens al cuvantului , fiecare persoana ar trebui sa  cunoasca aceste lucruri.
  In primul rand, traditia face parte din istoria unui popor, iar un popor ce nu isi cunoaste istoria este dainuit pieirii.Daca noi, locuitorii acestei tari , nu ne cunoastem tara , atunci cine o va face? Vom trece nepasatori pe la…

Despre blandete...

Daca vremea este blanda, este placut sa stai afara. Daca o persoana da dovada de blandete, este o placere sa stai in preajma ei. Totusi,"limba blanda rupe un os", a spus inteleptul rege Solomon. Blandetea este o calitate extraordinara ce tine de puterea noastra de iubire, de intelegere, de daruire si care ar trebui sa fie dobandita de cat mai multe persoane.   In primul rand, omul trebuie sa fie bland pentru ca numai asa va fi inconjurat de prieteni, de oameni. Omul rau, lacom, care nu se gandeste decat la propria persoana si care face rau celor din jurul sau este parasit, marginalizat de ceilalti. In aceasta privinta , putem spune despre om ca este asemeni unui pom. Mai exact, pomul roditor va fi ingrijit si pastrat in curtea omului, pe cand ,pomul neroditor va fi taiat si facut lemne de foc.   Sfantul Pavel le spunea celor din Efes, dar si tuturor bisericilor din Asia Mica, urmatoarele cuvinte: "Va sfatuiesc...sa va purtati...cu toata smerenia si blandetea, cu ind…

Poate intr-o zi...

Poate într-o zi , când voi pleca iarăși la drum îmi vei ieși în cale. De mi-ai ieși în cale, ne-am așeza ca-n vremurile trecute pe iarba verde și-om povesti în tihnă câte-n lună și-n stele.
 Ne vom lăsa pe spate și privind albastrul cerului ne vom gândi iar la viitor. La cum va fi când vom fi mari sau când vom avea copii. Vom vorbi despre serile pierdute în târgul de lângă gară, când băteam mingea până târziu sau când cutreeram peronul gării după noi și noi ascunzători la vati-ascunselea sau despre cum umpleam toate sticlele din casă cu apă și le lăsam la soare ca mai apoi să facem paparudă. Despre cum ne înșiram pe iarbă toată casa de păpuși sau cum ne adunam la colț pe un vechi preș găsit prin curte și jucam cărți până se întuneca și nu mai puteam vedea. Sau despre cum ,fără telefon, ieșeam seara afară și știam că mereu ne vom întâlni la "pietroiul" de la gară. Ne vom aminti dimineatile de vară, când ne trezem  la ora 6:00 ca să mergem la chioșcul de ziare pentru a ne lua…