Treceți la conținutul principal

Pixurile si cadourile promotionale

   Hei!
   De câte ori nu v-ați întâlnit cu diferite persoane care împart pixuri și flyere, promovând diferite firme sau campanii politice(si nu numai)? Mie una mi s-a întâmplat de multe ori.
   De fapt pe lângă celebrele flyere, pe care mulți dintre noi le aruncăm la primul coș de gunoi, cele mai multe articole promoționale pe care le-am primit au fost pixurile. Acestea, fără doar și poate, rămân cele mai des întâlnite articole promoționale, poate și cele mai folositoare (mai ales dacă au un design mai deosebit sau dacă scriu frumos). Nu de puține ori, în perioadele de desfășurare a campaniilor politice, am observat că, candidații își fac pixurile la aceeași firmă. Acestea având aceeași construcție și doar culoarea și emblema fiind diferite  (lipsă de inspirație?!). 
    Oricum, dacă aceste celebre și mult întâlnite pixuri sunt destul de folosite după primire, flyerele rămân la stadiul de hârtie banală, asta dacă nu cumva (printr-o minune) ne atrag attentia să le citim până la ultimul cuvânt.
   Alte articole pe care le-am mai întâlnit pe la diferite persoane ar fi: brelocurile, tricourile, cănile, lanternele și când omu' are bani de împrăștiat acestea se transformă și în găleți și treninguri.


    După părerea mea multe dintre acestea sunt inutile. Chiar pot spune că, cheltuie banii de pomană. Adică, dacă pixul, cana, brelocu' și chiar lanterna le mai folosim un trening sau  un tricou cu sigla diferitelor firme, nu le va folosi mai nimeni (mă refer la persoanele care merg la servici și au un trai decent +). Aceste materiale s-ar împarți mai bine unor azile de bătrâni sau cămine de copii sau chiar oamenilor străzii. După părerea mea pe ei i-ar ajuta mai mult. Ei au mai multea nevoie!
    Pentru mine, un articol/cadou promoțional bun, e chiar un lucru mic, gen: un breloc sau un pix.
   Căutând diferite modele/idei de astfel de cadouri am dat de un site, unde chiar găsești cadouri promoționale bine  gândite. De fapt, ei au o mulțime de cadouri promoționale, mai mici  sau mai mari. Site-ul se numește Promotion.eu și  vă așteaptă cu o mulțime de produse.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Importanta cunoasterii culturii traditionale romanesti

Inca din copilarie ni se spuneau diferite povestioare pentru a ne trece supararea sau pentru a ne speria si a fi mai cuminti. De exemplu, cand ne cadeau dintii de lapte , bunicii ne spuneau sa-i aruncam pe casa , rostind cuvintele " Usi cioara, ia un dinte de lapte si da-mi unul de otel!". Tot bunicii , pentru a ne duce seara la culcare, ne spunea ca daca nu ne culcam vin lupii si ne mananca. Crescand, fiecare dintre noi ,culegem din diferite surse, fel de fel se superstitii si traditii, gen: daca uitam ceva acasa sa nu ne intoarcem dupa acel ceva pentru ca o sa ne mearga rau.
  Fie ca e vorba de superstiitii, obiceiuri , legende , sarbatori sau de traditii in adevaratul sens al cuvantului , fiecare persoana ar trebui sa  cunoasca aceste lucruri.
  In primul rand, traditia face parte din istoria unui popor, iar un popor ce nu isi cunoaste istoria este dainuit pieirii.Daca noi, locuitorii acestei tari , nu ne cunoastem tara , atunci cine o va face? Vom trece nepasatori pe la…

Despre blandete...

Daca vremea este blanda, este placut sa stai afara. Daca o persoana da dovada de blandete, este o placere sa stai in preajma ei. Totusi,"limba blanda rupe un os", a spus inteleptul rege Solomon. Blandetea este o calitate extraordinara ce tine de puterea noastra de iubire, de intelegere, de daruire si care ar trebui sa fie dobandita de cat mai multe persoane.   In primul rand, omul trebuie sa fie bland pentru ca numai asa va fi inconjurat de prieteni, de oameni. Omul rau, lacom, care nu se gandeste decat la propria persoana si care face rau celor din jurul sau este parasit, marginalizat de ceilalti. In aceasta privinta , putem spune despre om ca este asemeni unui pom. Mai exact, pomul roditor va fi ingrijit si pastrat in curtea omului, pe cand ,pomul neroditor va fi taiat si facut lemne de foc.   Sfantul Pavel le spunea celor din Efes, dar si tuturor bisericilor din Asia Mica, urmatoarele cuvinte: "Va sfatuiesc...sa va purtati...cu toata smerenia si blandetea, cu ind…

Copilarie...unde esti?

Hei copii , va mai aduceti aminte de Ciocanitoarea Woody? Cand spun Ciocanitoarea Woody de pe acele inimioare de finetti pe care le savuram cu totii in copilarie, ci ma refer la celebrul desen animat.
  Va mai amintiti acele momente in care va trezeati ,sambata ,dis de dimineata doar ca sa nu pierdeti Ciocanitoarea Woody? Eu una asa faceam.:-d   Acum cateva minute cautam muzica pe internet si am dat peste acest video cu Ciocanitoarea Woody si bineinteles ca nu am rezistat sa nu il vizionez. O sa il atasez mai jos ca sa va puteti bucura si voi de el :P:
Sper ca va facut placere sa-l vizionati si sa va aduceti aminte de copilarie (macar putin).                   Pe data viitoare...XOXO