Treceți la conținutul principal

Fii cine vrei să fii

                                                            "Să fii ce vrei tu să fii, nu ce vor alții
                                                          Să faci ce vrei tu să faci, nu ce fac alții
                                                Să gândești cum gândești tu, nu cum o fac alții" 
 Asta spunea Vescan într-una din melodiile sale, asta spun multe persoane care mai apoi se lasă conduse de alte persoane.
Fiecare dintre noi ne dorim să devenim cineva din pripria inițiativă și prin propria forță, dar puțini reușim. Majoritatea ne oprim la mijlocul drumului și așteptăm ca cineva să vină și să ne ducă mai departe.
large (11)


  Mie, una, îmi place să încerc orice "poteca". Îmi place să știu că am încercat un "drum", chiar dacă de multe ori esuej. Îmi place să cred că pot face mai mult, chiar dacă știu că nu voi reuși. Dar nu renunț! Am să încerc și am să pierd și iar am să încerc...și o să reușesc!
Până acum, am vrut să desenez și am reușit. Am vrut să cânt și n-am reușit, dar asta e, nu toți avem voce. Am vrut să am un blog numai al meu și l-am avut. Am vrut să merg la liceul cel mai bun, pe care mi l-am dorit din clasă a cincea (chiar dacă pe atunci nici nu știam ce e ăla liceu) și am reușit.
large (10)

Acum, mai am puțin și termin acel liceu și vreau să devin doctor. Asta vreau tot de prin generală, iar dacă pe atunci eram sigură că voi reuși acum nu mai sunt. Mi-e frică că voi eșua, dar am să încerc. Pentru că asta e ceea ce vreau, asta îmi doresc, asta vreau să fiu!
...Fii cine vrei tu să fii, nu ce vor alții!

 Dar orice început trebuie să aibă un trecut. Un trecut odihnit în care pregătești fiecare pas din viitorul drum. Un trecut relaxat, într-un pat cu o saltea moale (ca cele de la Ramedepat.ro ) în care te gândești cine ești, cine vrei să devii și cum vei reuși să devii cine vrei să devii. E un drum lung de parcurs până la reușită, dar cu un somn plăcut susținut de un pat și o saltea de la Ramedepat.ro va părea mai ușor. Vei fi mai odihnit și vei putea răzbate orice drum. Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Importanta cunoasterii culturii traditionale romanesti

Inca din copilarie ni se spuneau diferite povestioare pentru a ne trece supararea sau pentru a ne speria si a fi mai cuminti. De exemplu, cand ne cadeau dintii de lapte , bunicii ne spuneau sa-i aruncam pe casa , rostind cuvintele " Usi cioara, ia un dinte de lapte si da-mi unul de otel!". Tot bunicii , pentru a ne duce seara la culcare, ne spunea ca daca nu ne culcam vin lupii si ne mananca. Crescand, fiecare dintre noi ,culegem din diferite surse, fel de fel se superstitii si traditii, gen: daca uitam ceva acasa sa nu ne intoarcem dupa acel ceva pentru ca o sa ne mearga rau.
  Fie ca e vorba de superstiitii, obiceiuri , legende , sarbatori sau de traditii in adevaratul sens al cuvantului , fiecare persoana ar trebui sa  cunoasca aceste lucruri.
  In primul rand, traditia face parte din istoria unui popor, iar un popor ce nu isi cunoaste istoria este dainuit pieirii.Daca noi, locuitorii acestei tari , nu ne cunoastem tara , atunci cine o va face? Vom trece nepasatori pe la…

Despre blandete...

Daca vremea este blanda, este placut sa stai afara. Daca o persoana da dovada de blandete, este o placere sa stai in preajma ei. Totusi,"limba blanda rupe un os", a spus inteleptul rege Solomon. Blandetea este o calitate extraordinara ce tine de puterea noastra de iubire, de intelegere, de daruire si care ar trebui sa fie dobandita de cat mai multe persoane.   In primul rand, omul trebuie sa fie bland pentru ca numai asa va fi inconjurat de prieteni, de oameni. Omul rau, lacom, care nu se gandeste decat la propria persoana si care face rau celor din jurul sau este parasit, marginalizat de ceilalti. In aceasta privinta , putem spune despre om ca este asemeni unui pom. Mai exact, pomul roditor va fi ingrijit si pastrat in curtea omului, pe cand ,pomul neroditor va fi taiat si facut lemne de foc.   Sfantul Pavel le spunea celor din Efes, dar si tuturor bisericilor din Asia Mica, urmatoarele cuvinte: "Va sfatuiesc...sa va purtati...cu toata smerenia si blandetea, cu ind…

Copilarie...unde esti?

Hei copii , va mai aduceti aminte de Ciocanitoarea Woody? Cand spun Ciocanitoarea Woody de pe acele inimioare de finetti pe care le savuram cu totii in copilarie, ci ma refer la celebrul desen animat.
  Va mai amintiti acele momente in care va trezeati ,sambata ,dis de dimineata doar ca sa nu pierdeti Ciocanitoarea Woody? Eu una asa faceam.:-d   Acum cateva minute cautam muzica pe internet si am dat peste acest video cu Ciocanitoarea Woody si bineinteles ca nu am rezistat sa nu il vizionez. O sa il atasez mai jos ca sa va puteti bucura si voi de el :P:
Sper ca va facut placere sa-l vizionati si sa va aduceti aminte de copilarie (macar putin).                   Pe data viitoare...XOXO