Treceți la conținutul principal

Sa jucam...Leapsa;)

Aceasta leapşă este preluată de la Aethra.....
Dacă eram un anotimp ... eram primavara (e perfecta , nu e nici prea calduroasa dar nici nu te face sa tremuri)
Dacă eram o lună ... eram aprilie (paste, vacanta ;) )
Dacă eram o zi a saptamanii... eram vineri.
Dacă eram o parte a zilei ... eram   hmmm...nu stiu dar oricum nu dimineata.
Dacă eram o virtute ... eram iubirea (te duce pe culmile fericirii , dar tot ea te si chinuie si sincera sa fiu unele persoane o merita;) ).
Dacă eram o planetă ...eram Pluto (e cea mai rece).
Dacă eram un lichid ... eram apa (te face sa ruginesti :)) ) . Dacă eram un instrument ... eram pian / harpa .
Dacă eram un sentiment ... eram dorinta.:-?
Dacă eram un gest ... eram nepasarea .
Dacă eram un sunet ... eram scartaitul produs de o  vioara ;;).
Dacă eram un cântec ... eram "KrafTu-Marea cu sarea".
Dacă eram un simbol ... eram o inima rupta:-?.
Dacă eram un oraş ... eram India.
Dacă eram un gust ... eram iute.
Dacă eram o aromă ... eram vanilie.
Dacă eram o culoare ...eram alb.
Dacă eram o parte a corpului ... eram INIMA.
Dacă eram un drog ... eram Marijuana.
Dacă eram un accesoriu ... eram un inelul de pe inelarul mainii stangii.
Dacă eram un produs de machiaj ... eram un rimel (placat cu aur :)) ) 
Dacă eram o materie ... eram matematica (ea tace si restu ii rezolva toate problemele:)) ).
Dacă eram un personaj de desene animate ... eram Minnie Mouse.
Dacă eram o formă ... eram o sfera (pur si simplu e perfecta)
Dacă eram un număr ... eram 13:)).
Dacă eram o maşină ... eram Ferrari.
Dacă eram o haină ... eram o rochie .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Importanta cunoasterii culturii traditionale romanesti

Inca din copilarie ni se spuneau diferite povestioare pentru a ne trece supararea sau pentru a ne speria si a fi mai cuminti. De exemplu, cand ne cadeau dintii de lapte , bunicii ne spuneau sa-i aruncam pe casa , rostind cuvintele " Usi cioara, ia un dinte de lapte si da-mi unul de otel!". Tot bunicii , pentru a ne duce seara la culcare, ne spunea ca daca nu ne culcam vin lupii si ne mananca. Crescand, fiecare dintre noi ,culegem din diferite surse, fel de fel se superstitii si traditii, gen: daca uitam ceva acasa sa nu ne intoarcem dupa acel ceva pentru ca o sa ne mearga rau.
  Fie ca e vorba de superstiitii, obiceiuri , legende , sarbatori sau de traditii in adevaratul sens al cuvantului , fiecare persoana ar trebui sa  cunoasca aceste lucruri.
  In primul rand, traditia face parte din istoria unui popor, iar un popor ce nu isi cunoaste istoria este dainuit pieirii.Daca noi, locuitorii acestei tari , nu ne cunoastem tara , atunci cine o va face? Vom trece nepasatori pe la…

Despre blandete...

Daca vremea este blanda, este placut sa stai afara. Daca o persoana da dovada de blandete, este o placere sa stai in preajma ei. Totusi,"limba blanda rupe un os", a spus inteleptul rege Solomon. Blandetea este o calitate extraordinara ce tine de puterea noastra de iubire, de intelegere, de daruire si care ar trebui sa fie dobandita de cat mai multe persoane.   In primul rand, omul trebuie sa fie bland pentru ca numai asa va fi inconjurat de prieteni, de oameni. Omul rau, lacom, care nu se gandeste decat la propria persoana si care face rau celor din jurul sau este parasit, marginalizat de ceilalti. In aceasta privinta , putem spune despre om ca este asemeni unui pom. Mai exact, pomul roditor va fi ingrijit si pastrat in curtea omului, pe cand ,pomul neroditor va fi taiat si facut lemne de foc.   Sfantul Pavel le spunea celor din Efes, dar si tuturor bisericilor din Asia Mica, urmatoarele cuvinte: "Va sfatuiesc...sa va purtati...cu toata smerenia si blandetea, cu ind…

Copilarie...unde esti?

Hei copii , va mai aduceti aminte de Ciocanitoarea Woody? Cand spun Ciocanitoarea Woody de pe acele inimioare de finetti pe care le savuram cu totii in copilarie, ci ma refer la celebrul desen animat.
  Va mai amintiti acele momente in care va trezeati ,sambata ,dis de dimineata doar ca sa nu pierdeti Ciocanitoarea Woody? Eu una asa faceam.:-d   Acum cateva minute cautam muzica pe internet si am dat peste acest video cu Ciocanitoarea Woody si bineinteles ca nu am rezistat sa nu il vizionez. O sa il atasez mai jos ca sa va puteti bucura si voi de el :P:
Sper ca va facut placere sa-l vizionati si sa va aduceti aminte de copilarie (macar putin).                   Pe data viitoare...XOXO